• −25%

Per Vägglampa Grå

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
21-592

314 kr 419 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 2-7 dagar

Liknande produkter

Per är en infälld vägglampa, från Rendl Light Studio, för inom- och utomhusbruk. Denna lampa är gjord för infällnad och är mycket lämplig som ledljus för trädgårdsgångar eller terrasser.

Per vägglampa är gjord i mörkgrå metall och har integrerad (inbyggd) ljuskälla i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd. Med en ljusstyrka på endast 76 lm avger den ett behagligt ledljus som blir en snygg effekt, oavsett placering. Med sin IP54-klassning är den väl anpassad för utomhusbruk men kan även användas inomhus, i en långsmal hall eller i en trappa. Levereras komplett med drivdon.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
11 cm
Höjd (cm)
7 cm
Djup (cm)
5,8 cm
Håltagning (mm)
105 x 65 mm
Inbyggnadsdjup (mm)
60 mm
Effekt (Watt)
3W
Ljusflöde (Lumen)
76 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP54
Garanti
2 år
Produktfärg
Grå
Färgkategori
Grå
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Dimbar
Nej
Färgtemperatur
3000K
Färgåtergivning
80Ra

Rendl

Rendl Light Studio erbjuder effektfull och unik belysning i modern, stilren design av högkvalitativa material. Rendl Light Studio har produkter passar såväl offentlig miljö så som hotell och restauranger som hemma hos dig! I vårt sortiment från Rendl hittar du ett stort utbud av taklampor, vägglampor och bordslampor både för inom- och utomhusbruk. Är du på jakt efter en lampa som är modern och stilren så kommer du garanterat hitta den i vårt sortiment från Rendl!