aJazz Trådlös Högtalare TWS Care Edition
aJazz Trådlös Högtalare TWS Care Edition
aJazz Trådlös Högtalare TWS Care Edition
  • aJazz Trådlös Högtalare TWS Care Edition
  • aJazz Trådlös Högtalare TWS Care Edition

aJazz Trådlös Högtalare TWS Care Edition

rating Inga omdömen
53-713

1 095 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

aJazz trådlös bluetooth högtalare från Kreafunk är en högtalare för nuet och för framtiden. Oavsett musikstil spelar aJazz högtalare med djup, klarhet och överskott. Den organiska formen smälter in fint i hela hemmet och blir en högtalare som tilltalar de allra flesta. Högtalaren stödjer TWS, vilket innebär att det går att para ihop två högtalare för ett riktigt bra ljud!

Just denna högtalare ingår i Care Edition vilket innebär att den är tillverkad med 35% mindre plast och att fronten är tillverkad i 98% återvunnen polyester, framtaget av textilföretaget Gabriel.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Kreafunk

KREAFUNK är ett danskt livsstilsvarumärke med en mycket enkel filosofi: Livet ska inte vara en evig strävan efter perfektion.

Vi omfamnar dynamiken i vardagslivet, där det alltid är de små sakerna som gör störst skillnad. Du behöver inte bestiga berg för att uppnå ett gott liv. Du behöver inte ett hem fyllt med design för att imponera. Du behöver inte vara perfekt för att vara cool. Glöm perfektion!

KREAFUNK är för riktiga människor, som lever riktiga liv. För de som verkligen vet hur man njuter av livet. Vi vill uppmuntra alla att få ut så mycket som möjligt av livet. Alltid. Överallt. Vi vill faktiskt uttrycka det så här: Lev inte för framtiden. Dansa medans musiken spelar.

Vårt design-DNA KREAFUNK strävar efter att överbrygga gapet mellan kreativitet och funktionalitet, genom att unikt förena dessa två i elegant, modern design. Vår kollektion består av livsstilsprodukter, som för med sig avslappnande toner och medryckande melodier in i allas liv.

Hos KREAFUNK påminner vi oss om att livet har blivit mer nomadiskt. Allt vi äger måste vara enkelt att ta med sig. Därför har vi gjort bärbarhet till ett essentiellt element i vårt design-DNA. Överraskande egenskaper är också utmärkande för vår design – antingen som estetiska detaljer eller som coola funktioner.

Du kan kalla det accessoarer när du är på väg.

Du kan kalla det interiör när du är hemma.

Diameter (cm)
10 cm
Längd/Bredd (cm)
10 cm
Höjd (cm)
11 cm
Djup (cm)
10 cm
Garanti
2 år
Material
Plast/Silikon/Läder/Metall