aCappella Högtalare QI TWS Care Edition
aCappella Högtalare QI TWS Care Edition

aCappella Högtalare QI TWS Care Edition

rating Inga omdömen
53-695

1 895 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

aCappella högtalare från Kreafunk är en omtänksam högtalare som fokuserar både på bra ljud och miljön. Just denna högtalare ingår i Care Edition vilket innebär att den är tillverkad med 35% mindre plast. Förutom att högtalaren är riktigt snygg så är den packad med den senaste tekniken. Ljudet når dig i 360 grader och gör att högtalaren kan placeras nästan varsomhelst utan att kompromissa med ljudupplevelsen.

aCappella högtalare stödjer TWS vilket innebär att du kan koppla samman två högtalare för bättre ljud. Högtalaren är IP55-klassad och tål regn- och vattenstänk så den går utmärkt att ha utomhus.

Högtalaren stöder en kontaktbaserad, trådlös Qi-laddning. Obeservera! Det är viktigt att du kontrollerar att just din enhet är Qi-kompatibel.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Kreafunk

KREAFUNK är ett danskt livsstilsvarumärke med en mycket enkel filosofi: Livet ska inte vara en evig strävan efter perfektion.

Vi omfamnar dynamiken i vardagslivet, där det alltid är de små sakerna som gör störst skillnad. Du behöver inte bestiga berg för att uppnå ett gott liv. Du behöver inte ett hem fyllt med design för att imponera. Du behöver inte vara perfekt för att vara cool. Glöm perfektion!

KREAFUNK är för riktiga människor, som lever riktiga liv. För de som verkligen vet hur man njuter av livet. Vi vill uppmuntra alla att få ut så mycket som möjligt av livet. Alltid. Överallt. Vi vill faktiskt uttrycka det så här: Lev inte för framtiden. Dansa medans musiken spelar.

Vårt design-DNA KREAFUNK strävar efter att överbrygga gapet mellan kreativitet och funktionalitet, genom att unikt förena dessa två i elegant, modern design. Vår kollektion består av livsstilsprodukter, som för med sig avslappnande toner och medryckande melodier in i allas liv.

Hos KREAFUNK påminner vi oss om att livet har blivit mer nomadiskt. Allt vi äger måste vara enkelt att ta med sig. Därför har vi gjort bärbarhet till ett essentiellt element i vårt design-DNA. Överraskande egenskaper är också utmärkande för vår design – antingen som estetiska detaljer eller som coola funktioner.

Du kan kalla det accessoarer när du är på väg.

Du kan kalla det interiör när du är hemma.

Diameter (cm)
9 cm
Längd/Bredd (cm)
9 cm
Höjd (cm)
16,3 cm
Djup (cm)
9 cm
Kapslingsklass
IP55
Garanti
2 år
Material
Plast/Vete/Silikon/Läder/Metall