Halkskydd Metervara Vit 60cm
Halkskydd Metervara Vit 60cm
Halkskydd Metervara Vit 60cm
Halkskydd Metervara Vit 60cm
  • Halkskydd Metervara Vit 60cm
  • Halkskydd Metervara Vit 60cm
  • Halkskydd Metervara Vit 60cm

Halkskydd Metervara Vit 60cm

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
51-547

49 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar

Minsta antal för beställning av den här produkten är 10.

Liknande produkter

Halkskydd läggs under mattan för att förhindra att mattan glider runt. Halkskydd skyddar även mattan från oönskad slitskador. Lätt att klippa till om så behövs. Produktens bredd är 60cm och den säljes som metervara. OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. 30 grader maskintvätt Tål strykning med låg temperatur Klorblekmedel får ej användas Kan ej kemtvättas Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Halkskydd Metervara Vit 60cm
rating 5 5 0.5
Bra produkt.

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Längd/Bredd (cm)
60 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Material
90% PVC
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Kina