Nilla Grytunderlägg Nougat 20x20cm
Nilla Grytunderlägg Nougat 20x20cm

Nilla Grytunderlägg Nougat 20x20cm

rating Inga omdömen
54-429

239 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Vackra Nilla grytunderlägg från Svanefors är ett fint hantverk av ull med vackert tovade bollar som skyddar bordet mot varma kärl. Observera! Då Nilla grytunderlägg är av ull är det inget ovanligt att form och storlek kan variera i större utsträckning från underlägg till underlägg.

Tvättråd: Detta grytunderlägg får endast Handtvätts. Grytunderlägget får ej strykas eller torktumlas och inga klorblekmedel får användas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Tovad ull
Längd/Bredd (cm)
20 cm
Höjd (cm)
2 cm
Djup (cm)
20 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Nougat
Färgkategori
Brun
Material
100% Ull
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Indien