Grenkontakt 2-vägs Svart Utomhusbruk IP44 Större

Grenkontakt 2-vägs Svart Utomhusbruk IP44

22-624

Ny

79 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Vill du koppla in två stickkontakter men har endast ett vägguttag? Inga problem! Med denna grenkontakt löser du enkelt problemet. Med sin IP44-klassning är denna 2-vägs grenkoppling väl anpassad för utomhusbruk och du placerar den enkelt direkt i ditt vägguttag. Är jordad.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)10 cm
Höjd (cm)10 cm
Djup (cm)6,5 cm
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
MaterialPlast

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Sa
Mats Eric Ingemar S. - 2018/12/145
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.