Serene gravlykta med ljussensor, Avtagbart kors Större

Serene gravlykta med ljussensor, Avtagbart kors

Ny

189 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Vacker, batteridriven gravlykta i metall med inbyggt blockljus i LED och ljussensor. Denna fina lykta passar utmärkt för dig som vill ge platsen en mer dekorativ känsla! 

Ljussensorn gör att ljuset tänds automatiskt när mörkret faller och släcks igen när det blir ljust. Ljuset i lyktan är väldigt verklighetstroget tack vare sin fina låga som skiftar i ljusstyrka för att ge ett flickrande intryck.

Lyktan finns i två fina färger, välj mellan vit och svart. Både kors och kula till toppen medföljer.

Gravlyktan drivs av 3st AAA-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp till" ovan. Uppskattad batteritid är ca 200 timmar.

Specifikationer

Diameter (cm)13 cm
Höjd (cm)52 cm
Effekt (Watt)0,0375W
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgVit/Svart
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall/Glas/Plast
BatteritypAAA
Batteritid200 h
SensorSkymningssensor
TimerNej

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

OmdömenLämna ett omdöme om denna produkt!


Ljuslykta
Anna Kristina V. - 2019/07/22Jättefin.
Ljuslykta
Arne Karl Gustav K. - 2019/01/09Den första lyktan var trasig så jag fick en ny på garantin. Den nya är hel och fungerar perfekt.Snabb leverans Bra service. 5 stjärnor
.
Jari Pekka Kalervo P. - 2018/12/01Enkel och snygg..tyvärr ett trasigt glas vid leverans men ett samtal till kundtjänst och en skickad bild så löste kundtjänst det snabbt och proffsigt..nya glas på väg..så jag är en nöjd kund.
Serene gravlykta
Marianne D. - 2018/11/04Varan var helt OK och väl förpackad. Skulle däremot önskat att hämtstället varit i min ICA butik här i Fors, istället som nu på Hemköp inne i Avesta. Jag vet ju att Schenker kör varor även till Fors samhälle.
Ljuslykta
Sten Karl Gunnar L. - 2018/10/30Passar mig bra.
bra
Juan Delicio Z. - 2018/10/21snabbt leverans.
Trasiga lyktor
Ingrid Marie W. - 2018/10/21Lyktan var trasig vid leverans. Fick en ny och den var också trasig och fick dessutom fel färg.
Perfekt
Berit Elisabeth S. - 2018/10/21Ser otroligt äkta ut
Gravlykta med batteriljus
Ann-Louise Margareta H. - 2018/10/21Jättefin lykta men ljuset verkar fungera lite så där och ser väldigt plastigt ut.
  
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.