Serene vitt gravljus
Serene vitt gravljus
Serene vitt gravljus
Serene vitt gravljus
  • Serene vitt gravljus
  • Serene vitt gravljus
  • Serene vitt gravljus

Serene vitt gravljus

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 2
11-261

89 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Fint gravljus i LED med flimrande låga för verklighetstrogen effekt. Ett bra alternativ för dig som vill sätta ett gravljus med garanterad brinntid upp till 1000 timmar. 

Ljuset drivs med 2st C-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp till" ovan.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Serene vitt gravljus
rating 5 5 0.5
Tack
Serene vitt gravljus
rating 5 5 0.5
Jättefint ljus och jag använder dom till mina ljuslyktor som jag har ute. Lågan flämtar så fint i mörkret och enkelt och smidigt att byta batterier!

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
7,3 cm
Höjd (cm)
13 cm
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Plast/Metall
Batterityp
C
Batteritid
1000 h
Timer
Nej