Bazar golvlampa, från välkända By Rydéns, är en stilren golvlampa i mattvit metall. Denna golvlampa har tre ställbara leder så att du enkelt kan justera riktningen på ljuset efter eget önskemål. Lamphuvudets insida är också vitt. 

Bazar golvlampa har en höjd på 1,47 m och gör sig lika bra intill sängen som i läshörnan vid favoritfåtöljen. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på lamphuvudet. Denna golvlampa levereras med 2,5 meter lång sladd med stickkontakt för vägguttag. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Längd/Bredd (cm)
26 cm
Höjd (cm)
147 cm
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 25W
Strömbrytare
Brytare på lampa
Energiklass
A++-E
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Sockel
E27