Golvlampan Yale är en modern golvlampa i svart metall, från välkända Markslöjd. Denna golvlampa har arm med två ställbara leder samt vridbart lamphuvud. Det fina hålmönstret på lamphuvudets ovansida blir en modern detalj och avger en snygg ljusbild.

Yale är 1,35 m hög och blir en bra läslampa intill en fåtölj eller som arbetslampa över ett skrivbord där du inte vill ha en bordslampa. Denna golvlampa levereras med två meter lång sladd med stickkontakt för vägguttag. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på lampans stativ.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till"

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Längd/Bredd (cm)
57 cm
Höjd (cm)
135 cm
Djup (cm)
22 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 12W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E14