Fina golvlampan Torino, från välkända Markslöjd, är en golvlampa i vitlackerad metall med detalj i krom. Denna moderna golvlampa har ställbar arm, som kan vinklas på två ställen samt riktbart lamphuvud.

Denna golvlampa är 1,28 m hög. Placera din Torino intill favoritfåtöljen eller vid soffgruppen och få en riktigt bra läslampa som också blir en stilren inredningsdetalj i ditt hem! Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på lamphuvudet.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Längd/Bredd (cm)
40 cm
Höjd (cm)
128 cm
Djup (cm)
25 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 7W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
GU10