Edgar är en stilren golvlampa med två lampor, från välkända Markslöjd. Denna golvlampa har en vacker finish i antikguld och är 1,45 meter hög med två riktbara lamphuvud, vilket gör Edgar till den perfekta golvlampan mellan två fåtöljer eller intill soffgruppen. 

Denna golvlampa levereras med 2 meter sladd med stickkontakt för vägguttag. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på sladden.

Ljuskällor säljes separat, till denna golvlampa behöver du 2 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Längd/Bredd (cm)
42 cm
Höjd (cm)
145 cm
Djup (cm)
23 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
2 x Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Antik Guld
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E14