Moderna Vincent golvlampa är resultatet av ett lyckat samarbete mellan formgivaren Joakim Fihn och välkända varumärket Belid. En exklusiv och nutida golvlampa i mattsvart metall som har en självklart plats i det moderna, stilrena hemmet!  Vincent blir en lyxig inredningsdetalj i ditt hem, oavsett var du väljer att placera den och du tänder/släcker enkelt på brytaren som är placerad på det riktbara lamphuvudet.

Golvlampans "fötter" är 30 cm långa och denna lampa har en totalhöjd på 142 cm.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Höjd (cm)
142 cm
Djup (cm)
30 cm
Sladdlängd (m)
2,5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27