Vega Golvlampa

rating Inga omdömen
24-195

3 195 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Funktionella golvlampan Vega, från Belid, är en stilren golvlampa med två funktioner i ett. Här får du en stilren golvlampa med svart linneskärm plus en funktionell spotlight som passar perfekt som läslampa. Som alla lampor från Belid är Vega designad och tillverkad i Varberg. Lampskärmen är handsydd och hela golvlampan är tillverkad i material av högsta kvalitet. 

Stativet är gjort i aluminium och har en blank, lätt slipad finish. De två lamporna har separata brytare. Lampan under skärmen har en strömbrytare uppe på lamphållaren och spotlighten har en på ovansidan. Spotlightens placering är reglerbar genom att du kan höja och sänka den på stativet. Den är även riktbar så att du kan vinkla och rikta ljuset dit du vill ha det.

Lampskärmen är lätt trattformad och har en diameter på 40 cm i nederkant och 25 cm i ovankant. Höjd 35 cm. Golvlampans totalhöjd inklusive skärm är 155 cm.

En ljuskälla i LED med GU4-sockel till spotlighten medföljer. Denna har en ljusstyrka på 280 lumen och avger ett varmvitt ljussken. Energiklass A+. Ljuskälla till lamphållaren under skärm säljes separat. Komplettera med någon av våra E27 ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Diameter (cm)
40 cm
Höjd (cm)
155 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC / 12V (Inbyggd transformator)
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Aluminium
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
E27 medföljer ej, läslampa medföljer
Material
Aluminium
Sockel
E27 + GU4