Trotsig Golvlampa Oxid

rating Inga omdömen
24-188

1 899 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Moderna golvlampan Trotsig är resultatet av ett lyckat samarbete mellan formgivaren Joakim Fihn och välkända varumärket Belid. Resultat blev Trotsig; en funktionell golvlampa i industriell design som både är designad och tillverkad i Sverige av material i högsta klass. 

Lamphuvudet är placerat på en flexarm som gör att du enkelt kan vinkla och rikta ljuset efter eget önskemål. Golvlampans fot har en diameter på 20 cm och lamphuvudet är 10 cm i diameter. Golvlampans höj varierar mellan 117-148 cm beroende på hur den är vinklad. Tänder och släcker gör du enkelt med foten på golvbrytaren som är placerad på sladden. Denna modell har svart stativ och fot och lamphuvud i en industriell oxiderad finish. 

En ljuskälla i LED med GU10-sockel medföljer, denna har en ljusstyrka på 440 lumen (6,5W) och med sin färgtemperatur på 2700 kelvin avger den ett behagligt, varmvitt ljus som gör denna golvlampa till en perfekt läslampa! Medföljande ljuskälla har energiklass A+.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Diameter (cm)
20 cm
Höjd (cm)
148 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Effekt (Watt)
Max 8W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Energiklass
A++-A
Garanti
2 år
Produktfärg
Oxid
Färgkategori
Brons
Ljuskälla
Medföljer
Material
Metall
Sockel
GU10