Spectra Golvlampa Svart

rating Inga omdömen
24-182

3 149 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Moderna golvlampan Spectra är designad av den svenska formgivaren Joakim Fihn för välkända varumärket Beild. Golvlampans slimmade design gör att den har en självklar plats i det moderna, stilsäkra hemmet! 

Spectra är gjord av metall och har en mattsvart finish med detaljer i blank krom. Den övre armen är justerbar i vinkel och därmed även i höjd samt att lamphuvudet är riktbart. Golvlampans totalhöjd kan alltså varieras mellan 98-144 cm. Det som är unikt med Spectra är dess asymmetriska ljusfördelning som innebär att du fått ett brett ljusflöde. På så sätt passar Spectra bra intill soffan, både som läslampa men även som belysning över soffbordet. 

Denna golvlampa har inbyggd ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och extremt lång livslängd. Med sin ljusstyrka på 536 lumen får du ett bra ljus, trots att den endast förbrukar 9W. Ljusstyrkan regleras enkelt efter eget önskemål med hjälp av vippdimmern som är placerad på stativet. 

Spectra golvlampa är inte bara vacker och funktionell, den har också utförande av högsta kvalitet och därför ger Belid dig hela 5 års garanti på lampans inbyggda ljuskälla i LED.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Höjd (cm)
144 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Effekt (Watt)
9 W
Ljusflöde (Lumen)
536lm
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Dimmer på lampa
Energiklass
A+
Garanti
5 år
Produktfärg
Svart/Krom
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Dimbar
Ja
Färgtemperatur
3000K