Klassiska golvlampan Sara, från välkända Belid, är en golvlampa med två flexarmar i modern tappning. Denna modell av golvläslampa har hängt med i många år och Sara är en uppdaterad variant av den klassiska modellen. Precis som alla lampor från Belid är denna golvlampa med tillhörande lampskärmar tillverkade i svenska kuststaden Varberg. Allt för att säkerställa dig att du får en svensktillverkad produkt, som är gjord med mycket kärlek och med material av högsta kvalitet. 

Denna modell av golvlampan Sara har en stomme med fot och flexarmar i aluminium kombinerat med ett svart stativ och två svarta linneskärmar. Flexarmarna gör att du kan rikta och vinkla lamphuvudena enligt eget önskemål och varje huvud har sin egen strömbrytare. 

Varje lampskärm har en diameter på 9,5/20 cm och en höjd på 17 cm. Golvlampans bottenplatta har en diameter på 25 cm.

Ljuskällor säljes separat, till denna golvlampa behöver du två stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Diameter (cm)
25 cm
Höjd (cm)
142 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
2 x Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart/Aluminium
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27