D-33 Mini LED Golvlampa Aluminium Större

D-33 Mini LED Golvlampa Aluminium

23-985

Ny

2 049 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Serien D-33 är designad av Joakim Fihn, för varumärket Belid. Detta är en fantastiskt smäcker, modern och diskret golvlampa som både erbjuder funktionalitet och snygg design. Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg, är design och material av hög kvalitet ett signum för lampor från Belid och D-33 golvlampa är inget undantag! 

Denna modell av D-33 Mini golvlampa är gjord i metall med en vacker aluminiumfinish.

Ljuskällan, som är placerad i det smala lamphuvudet, avger ett riktigt bra direktljus som gör D-33 golvlampa till den perfekta läslampan intill soffan eller favoritfåtöljen. Du vinklar och riktar lamphuvudet efter eget önskemål så du får ljusriktningen dit du önskar. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på lamphuvudet.

Ljuskälla med GU4-sockel i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd medföljer. Denna ljuskälla har en ljusstyrka på 211 lumen (3W) och avger ett behagligt varmvitt ljussken. 

Specifikationer

Höjd (cm)125 cm
Effekt (Watt)Max 5W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på lampa
EnergiklassA++-A
Garanti2 år
ProduktfärgAluminium
FärgkategoriSilver
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelGU4

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.