Cato Q Golvlampa Svart Större

Cato Q Golvlampa Svart

23-881

Ny

2 849 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Eleganta golvlampan Cato Q är designad av Joakim Fihn för välkända Belid. Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg, är design och material av hög kvalitet ett signum för lampor från Belid och Cato Q golvlampa är inget undantag! 

Denna modell har en läcker mattsvart finish och den fina akrylskärmen längst ut på lamphuvudet gör att du får ett jämt och snyggt ljusflöde. Lampan är gjord i lackerad aluminum och det riktbara lamphuvudet gör denna golvlampa både vacker och funktionell! Placera den intill läsfåtöljen eller vid sängen och rikta ljuset efter eget behov. 

Cato Q golvlampa levereras komplett med en 3-stegs ljuskälla i LED. Detta innebär att du enkelt kan justera ljusstyrkan efter eget önskemål i tre steg genom att använda dig av golvlampans på/av-knapp. Trycker du en gång på strömbrytaren så lyser lampan med full styrka, tryck en gång till och ljusstyrkan går ner till 75% och ytterligare en gång för ett mysljus på 25%. Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.  

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)41 cm
Höjd (cm)123 cm
Sladdlängd (m)3 m
Effekt (Watt)Max 10W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på lampa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelGU10

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.