Detroit Golvlampa 2L Oxid Större

Detroit Golvlampa 2L Oxid

23-125

Ny

1 395 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Funktionella Detroit golvlampa, från välkända Markslöjd, är en tidlös klassiker med två lampor. Lampan på toppen fungerar utmärkt som allmänljus eller som stämningsbelysning och den riktbara ärmen avger ett perfekt läsljus. Lamporna går att använda var för sig och varje lampa har en egen dimmer så att du enkelt kan justera ljusstyrkan efter eget önskemål och behov. Stommen är gjord av lackad metall och den översta lampan har ett glas som avger en behaglig ljusbild.

Detroit är en perfekt golvlampa att ha i vardagsrummet vid soffan eller i läshörnan intill favoritfåtöljen!

Den riktbara ärmen har GU10-sockel (Max 35W) och ljuskälla till denna säljes separat, se passande förslag under "Köp Till". Den stora lampan på toppen har R7s-sockel (Max 230W) ljuskälla till denna lampa medföljer (halogen). 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)26 cm
Höjd (cm)180 cm
Djup (cm)26 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 35W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareDimmer på lampa
Garanti2 år
ProduktfärgOxid
FärgkategoriBrun
MaterialMetall
DimbarJa
SockelGU10 + R7s

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.