Gneijs Golvlampa LED Svart

rating Visa 3 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 3
20-871

629 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Gneijs är en perfekt golvlampa för dig som är på jakt efter en riktigt bra och prisvärd läslampa att ha intill favoritfåtöljen! En lätt och smidig golvlampa med arm som är riktbar på två ställe samt ett vinklingsbart lamphuvud, allt för att du ska få ett optimalt läsljus. 

Denna golvlampa har inbyggd ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Trots sin ljusstyrka på hela 350 lumen förbrukar den endast 5 watt och avger ett varmvitt ljussken med en färgtemperatur på 3000 kelvin.

Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på lampstången för en smidig åtkomst. Gnejis golvlampa levereras komplett med 1,8 meter lång sladd med stickkontakt för vägguttag. Lamfoten har en diameter på 22 cm.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Golvlampa Gnejs
rating 5 5 0.5
5 stjärnor
Bra produkt!
rating 5 5 0.5
Fungerar utmärkt!
GNEIJS GOLVLAMPA LED SVART
rating 5 5 0.5
Bra diskret läslampa

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Diameter (cm)
22 cm
Höjd (cm)
165 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Effekt (Watt)
5W
Ljusflöde (Lumen)
350 lm
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart/Stål
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Stål
Dimbar
Nej
Färgtemperatur
3000K
Färgåtergivning
80Ra