• −20%

Bodega Golvlampa

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
20-759

1 036 kr 1 295 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Bodega är en stilren och funktionell golvlampa, från välkända Markslöjd. Stommen är gjord av svartlackerad metall med detaljer i blank krom och vitt lamphuvud. Lamphuvudet är vridbart och ställbart så att du enkelt kan justera riktningen på ljuset efter eget önskemål. Bodega är en golvlampa i tidlös design som passar lika bra i hemmets alla rum! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Ska du använda golvlampan som läslampa rekommenderar vi ljuskällor i form av Spotlights med riktat ljus för att få det optimala läsljuset!  Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
22 cm
Höjd (cm)
145 cm
Djup (cm)
45 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf.