Bodega Golvlampa Större

Bodega Golvlampa

20-759

Ny

1 295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Bodega är en stilren och funktionell golvlampa, från välkända Markslöjd. Stommen är gjord av svartlackerad metall med detaljer i blank krom och vitt lamphuvud. Lamphuvudet är vridbart och ställbart så att du enkelt kan justera riktningen på ljuset efter eget önskemål. Bodega är en golvlampa i tidlös design som passar lika bra i hemmets alla rum! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Ska du använda golvlampan som läslampa rekommenderar vi ljuskällor i form av Spotlights med riktat ljus för att få det optimala läsljuset!  Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)22 cm
Höjd (cm)145 cm
Djup (cm)45 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på lampa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.