Studio Golvlampa Svart

rating Inga omdömen
26-351

3 495 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Studio är en modern golvlampa, från välkända Markslöjd. Denna golvlampa består av en svart metallram i rektangulär form och har en klar glasskiva på toppen. Designen är minimalistisk och modernt industriell. På insidan av metallramen finns inbyggd LED-belysning.

Denna golvlampa levereras komplett till dig med två meter sladd med dimmer och stickkontakt för vägguttag.

Studio golvlampa har inbyggd ljuskälla i LED och med sin ljusstyrka på 1300 lumen får du ett riktigt bra ljus som motsvarar ungefär 130W glödljus. Eftersom lampan har dimmer på sladden kan du enkelt reglera ljusstyrkan efter eget önskemål. Trots sin höga ljusstyrka förbrukar taklampan endast 60W LED och med en färgtemperatur på 3000k avger den ett varmvitt ljussken. 

Eftersom den inbyggda ljuskällan är i LED så utsöndrar den inte värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Längd/Bredd (cm)
26 cm
Höjd (cm)
108 cm
Djup (cm)
26 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
60W
Ljusflöde (Lumen)
1300 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Dimmer på sladd
Energiklass
A
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Dimbar
Ja
Färgtemperatur
3000K
Spridningsvinkel
110°