Golvlampan Spin är designad av formgivaren Tom Stepp för välkända varumärket Markslöjd. Denna exklusiva golvlampa har fot och skärm i vitlackerad metall och arm i stål. 

Spin golvlampa blir en lyxig inredningsdetalj i ditt hem. Välj att placera den intill favoritfåtöljen eller vid soffan, denna golvlampa passar lika bra i hemmets alla rum och har en självklar plats i det moderna hemmet! 

Denna golvlampa är 1,40 m hög och levereras med 2 meter lång sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Längd/Bredd (cm)
31 cm
Höjd (cm)
140 cm
Djup (cm)
23 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit/Stål
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27