Moderna golvlampan Dagmar är designad av Monika Mulder för välkända varumärket Markslöjd. Designen är stilren och det lutande stativet och de två stora lamphuvudet ger denna golvlampa en modern look.

Dagmar golvlampa är inte bara fin att titta på utan även riktigt funktionell. På sladden finns två dimmers, en till varje lamphuvud, som gör att du enkelt kan justera ljusstyrkan efter eget önskemål och behov. Och de riktbara lamphuvudena gör att du lätt vinklar riktningen på ljuset dit du behöver det. 

Ljuskällor säljes separat, till denna golvlampa behöver du två stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Längd/Bredd (cm)
40 cm
Höjd (cm)
145 cm
Djup (cm)
27 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Dimmer på sladd
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Dimbar
Ja
Sockel
E27