Golvlampan Philips myLiving Limba kombinerar en elegant och gräddfärgad tygskärm med ett stadigt metallskaft och en dekorativ träfot för att skänka ditt hem ett naturligt inslag.

Med strömbrytaren diskret integrerad på sladden är det enkelt att tända och släcka lampan.

Armaturen är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du letar efter.

Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en rymlig känsla och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Philips Lighting

Philips Lighting är en av världens största leverantörer av hemelektronik och i vårt sortiment från Philips Lighting hittar du allt från ljuskällor till Disney barnlampor och badrumslampor. Alla produkter är i hög kvalitet och Philips Lighting ger därför hela 5 års garanti på många av sina armaturer med inbyggd LED. Välj och vraka mellan massor av produkter och känn dig trygg med att du köper en lampa  från ett välkänt varumärke som står för hög kvalitet till ett bra pris.

Längd/Bredd (cm)
35 cm
Höjd (cm)
150 cm
Djup (cm)
35 cm
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Strömbrytare
Brytare på sladd
Energiklass
A++ till E
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
metall
Dimbar
Nej
Sockel
E27
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)