Bow Golvlampa 3L Svart Större

Bow Golvlampa 3L Svart

23-494

Ny

2 499 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Bow, från Aneta Belysning, är en stilren golvlampa i modern skandinavisk design. Denna golvlampa är gjord av svartlackerad metall och har den utmärkande bruna läderremmen, samt detaljer i mässing som gör det lilla extra i utseendet. 

Varje lamphuvud har en egen strömbrytare, vilket gör det perfekt att välja hur många lampor du vill ha tända samtidigt. 

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du tre stycken. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)48 cm
Höjd (cm)152 cm
Djup (cm)41 cm
Sladdlängd (m)1,9 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 7W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på lampa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.