Marble Square Golvlampa Större

Marble Square Golvlampa

12-285

Ny

2 295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Marble Square Golvlampa

Beskrivning

Tuff stilren golvlampa i mässing med golvplatta i marmor. Golvlampan har en E27 sockel med en avtagbar omvandlare till G9 sockel. Du kan alltså välja om du vill ha en dekorativ koltrådslampa med E27 sockel eller använda det opalfärgade glaset tillsammans med den G9 ljuskällan som medföljer.

Golvlampan har strömbrytare med dimmer och en svart 2m sladd. 

Observera att dimbara LED-ljuskällor inte alltid med säkerhet fungerar tillsammans med armaturer som har inbyggd dimmerfunktion!

Specifikationer

Bredd200mm
Höjd1350mm
Djup200 mm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 28W
Sladdlängd2000 mm
ProduktfärgMässing
MaterialMetall/Glas
DimbarJa
SockelE27/G9
Färgtemperatur (Kelvin)2800K
Ljusflöde (Lumen)318 lm
Spänning (Volt)230V AC

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.