Tribe Golvlampa Burgundy Större

Tribe Golvlampa Burgundy

22-576

Ny

1 295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Tribe, från Markslöjd, är en modern golvlampa av stomme i stål och en skärm av lackerad metall.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Ska du använda golvlampan som läslampa rekommenderar vi ljuskällor i form av spotlights med riktat ljus för att få det optimala läsljuset!  Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)30 cm
Höjd (cm)137 cm
Djup (cm)23 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 60W
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.