Linear Golvlampa Vit

rating Inga omdömen
22-432

1 595 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Stilrena och funktionella Linear, från välkända Markslöjd, i vitlackerad metall och detaljer i krom är en praktisk golvlampa med en hylla som har ett USB-uttag för att kunna ladda mobilen, eller surfplattan. Placera Linear bredvid soffan och få både lampa och sidobord i ett. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Ska du använda golvlampan som läslampa rekommenderar vi ljuskällor i form av Spotlights med riktat ljus för att få det optimala läsljuset!  Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Längd/Bredd (cm)
28 cm
Höjd (cm)
144 cm
Djup (cm)
65 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 40W
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E14