Silvia Lampskärm Mini

Ny

499 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vackra lampskärmen Silvia från VITA Copenhagen med sina karakteristiskt organiska, triangelformade blad, är en riktig modern klassiker som passar in i varje hem! 

Silvia lampskärm passar i hemmets alla rum och du väljer själv om du vill ha den som taklampa, bordslampa eller golvlampa med rätt tillbehör från VITA. 

Observera att priset endast inkluderar skärm - ljuskälla och takupphäng/stativ säljes separat. Komplettera med takupphäng, bordsstativ eller golvstativ och någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Se under fliken "Köp Till" ovan.

Silvia lampskärm finns i fyra fina färger, välj mellan vit, borstad mässing, borstad stål eller koppar.

Silvia ingår i en serie och finns även i en större modell. Se alla produkter och tillbehör från VITA Copenhagen här

Specifikationer

Diameter34cm
Höjd27 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
LjuskällaMedföljer ej
MaterialPlast

Videos

VITA Copenhagen

VITA Copenhagen slog genom stort med fjäderlampan Eos men i deras sortiment hittar du ett utbud av vackra lampor med elegant, dansk design och utförande i högsta klass! VITA Copenhagen har ett koncept som innebär att i stort sätt alla produkter i deras sortiment kan användas som taklampa, bordslampa, golvlampa eller vägglampa. Det enda du behöver göra är att välja vilket tillbehör du önskar. VITA Copenhagen's produkter levereras i snygga, slimmade förpackningar och produkterna kräver montering men tydliga instruktioner medföljer och vi kan garantera dig att det färdiga resultatet är värt jobbet! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.