Lora Lampskärm XL Större

Lora Lampskärm XL

18-635

Ny

1 199 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Med vackra skärmen Lora från välkända, danska varumärket VITA Copenhagen får du en funktionell och snygg skärm som kan användas som taklampa eller golvlampa med hjälp av rätt tillbehör från VITA.

Om du är en utforskare är Lora helt rätt skärm för dig! Utforska mönstret och upptäcka nya former. Föreställ dig blommor under tiden denna smarta konstruktion leder dina ögon runt sin vackra, runda form. 

Denna lampskärm är vacker att hänga solo i över soffbordet eller i grupp på olika höjd över matsalsbordet men gör sig även riktigt bra som golvlampa. 

Observera att priset endast inkluderar skärm - ljuskälla och takupphäng/stativ säljes separat. Komplettera med takupphäng, bordsstativ eller golvstativ och någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Välj mellan dimbara eller icke-dimbara - se under fliken "Köp Till" ovan.

Lora finns även i en mindre storlek.

Se alla skärmar och tillbehör från VITA Copenhagen här

Specifikationer

Diameter75cm
Höjd75 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialPlast
Färgkategori (Sök)Vit

Videos

VITA Copenhagen

VITA Copenhagen slog genom stort med fjäderlampan Eos men i deras sortiment hittar du ett utbud av vackra lampor med elegant, dansk design och utförande i högsta klass! VITA Copenhagen har ett koncept som innebär att i stort sätt alla produkter i deras sortiment kan användas som taklampa, bordslampa, golvlampa eller vägglampa. Det enda du behöver göra är att välja vilket tillbehör du önskar. VITA Copenhagen's produkter levereras i snygga, slimmade förpackningar och produkterna kräver montering men tydliga instruktioner medföljer och vi kan garantera dig att det färdiga resultatet är värt jobbet! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.