Eos Lampskärm Mini Större

Eos Lampskärm Mini

Ny

699 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Eos Lampskärm Mini

Fina skärmen Eos från danska varumärket VITA Copenhagen är som ett vackert mjukt, fluffigt moln! Denna lampskärm förvandlar du enkelt till en taklampa, golvlampa eller bordslampa med hjälp av rätt tillbehör från VITA. 

Eos är tillverkad av hundra procent naturliga gåsfjädrar som ger dessa unika lampskärmar ger ett mjukt, varmt ljus och tillför en sofistikerad och elegant touch till ditt hem och din inredning.

Eos lampskärm är fantastisk vacker att hängas solo i sovrummet eller i grupp ovanför soffbordet men den gör sig även riktigt bra som både bords- och golvlampa. Se alla tillbehör och skärmar från VITA här

Observera att priset endast inkluderar skärm - ljuskälla och takupphäng/stativ säljes separat. Komplettera med takupphäng, bordsstativ eller golvstativ och någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Välj mellan dimbara eller icke-dimbara - se under fliken "Köp Till" ovan.

Eos lampskärm Mini finns i två fina färger, välj mellan vit och grå.

Eos ingår i en serie och finns flera större och en mindre storlek att välja mellan.

Specifikationer

Diameter35cm
Höjd20 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 30W
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGåsfjädrar/Stål/Papper

VITA Copenhagen

VITA Copenhagen slog genom stort med fjäderlampan Eos men i deras sortiment hittar du ett utbud av vackra lampor med elegant, dansk design och utförande i högsta klass! VITA Copenhagen har ett koncept som innebär att i stort sätt alla produkter i deras sortiment kan användas som taklampa, bordslampa, golvlampa eller vägglampa. Det enda du behöver göra är att välja vilket tillbehör du önskar. VITA Copenhagen's produkter levereras i snygga, slimmade förpackningar och produkterna kräver montering men tydliga instruktioner medföljer och vi kan garantera dig att det färdiga resultatet är värt jobbet! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.