Conia Lampskärm Medium

Ny

749 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Conia Lampskärm Medium

Conia lampskärm från välkända VITA Copenhagen är en vacker lampskärm i modern design som du enkelt förvandlar till en snygg taklampa, bordslampa eller golvlampa med hjälp av tillbehör från VITA.

Conia är designad av Soren Ravn Christensen och inspirationen kommer från naturens skönhet. Skärmens fina kon-form
ger ett mjukt och bländfritt ljus, vilket gör att den passar utmärkt i hemmets alla rum! Conia är vacker att hänga solo över köksbordet men gör sig även ypperligt i grupp, hängandes på olika höjd, över soffbordet.

Observera att priset endast inkluderar skärm - ljuskälla och takupphäng/stativ säljes separat. Komplettera med takupphäng, bordsstativ eller golvstativ och någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Välj mellan dimbara eller icke-dimbara - se under fliken "Köp Till" ovan. 

Se alla produkter och tillbehör från VITA Copenhagen här

Conia lampskärm från VITA Copenhagen finns i tre fina färger, välj mellan vit, koppar och borstad mässing.

Skärmen finns även i en mindre storlek.

Specifikationer

Diameter40 cm
Höjd50 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
LjuskällaMedföljer ej
MaterialPlast

VITA Copenhagen

VITA Copenhagen slog genom stort med fjäderlampan Eos men i deras sortiment hittar du ett utbud av vackra lampor med elegant, dansk design och utförande i högsta klass! VITA Copenhagen har ett koncept som innebär att i stort sätt alla produkter i deras sortiment kan användas som taklampa, bordslampa, golvlampa eller vägglampa. Det enda du behöver göra är att välja vilket tillbehör du önskar. VITA Copenhagen's produkter levereras i snygga, slimmade förpackningar och produkterna kräver montering men tydliga instruktioner medföljer och vi kan garantera dig att det färdiga resultatet är värt jobbet! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.