Carmina Lampskärm Mini

Ny

549 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Carmina Lampskärm Mini

Med vackra skärmen Carmina från välkända, danska varumärket VITA Copenhagen får du en funktionell och snygg skärm som kan användas som taklampa, bordslampa eller golvlampa med hjälp av rätt tillbehör från VITA.

Carmina lampskärms design är inspirerad av mjuka vågor och långsamma sanddyner från de många vackra stränder som omger Danmarks vackra landskap.

Denna lampskärm är vacker att hänga solo i över soffbordet eller i grupp på olika höjd över matsalsbordet men gör sig även riktigt bra som både bords- och golvlampa. 

Observera att priset endast inkluderar skärm - ljuskälla och takupphäng/stativ säljes separat. Komplettera med takupphäng, bordsstativ eller golvstativ och någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Välj mellan dimbara eller icke-dimbara - se under fliken "Köp Till" ovan.

Carmina lampskärm mini finns i flera fina färger, välj mellan blå, grå, gul, rosa, turkos och vit.

Carmina finns även i en större storlek. Se alla podukter och tillbehör från VITA Copenhagen här

Specifikationer

Diameter32 cm
Höjd22 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
LjuskällaMedföljer ej
MaterialPlast

VITA Copenhagen

VITA Copenhagen slog genom stort med fjäderlampan Eos men i deras sortiment hittar du ett utbud av vackra lampor med elegant, dansk design och utförande i högsta klass! VITA Copenhagen har ett koncept som innebär att i stort sätt alla produkter i deras sortiment kan användas som taklampa, bordslampa, golvlampa eller vägglampa. Det enda du behöver göra är att välja vilket tillbehör du önskar. VITA Copenhagen's produkter levereras i snygga, slimmade förpackningar och produkterna kräver montering men tydliga instruktioner medföljer och vi kan garantera dig att det färdiga resultatet är värt jobbet! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.