Ny Triple Golvlampa 3L Större

Triple Golvlampa 3L

22-990

Ny

4 185 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/02/04

Mer information

Triple Golvlampa 3L

Härliga Triple golvlampa, från välkända By Rydéns, är en stilren och modern golvlampa med stomme i blank, kromfärgad metall kombinerat med tre vita skärmar. Varje skärm är placerad på en egen arm och är riktbar. Detta gör Triple både snygg och funktionell! 

Ljuskällor säljes separat, till denna golvlampa behöver du tre stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Bredd89 cm
Höjd1,84 m
Garanti2 år
Effekt (Watt)3 x Max 40W
Sladdlängd2,5 m
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.