Bolt Golvlampa Större

Bolt Golvlampa

Ny

1 149 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Bolt golvlampa från välkända By Rydéns är en stilren lampa, gjord i metall med en slät, matt finish och läcker zickzack-mönstrad textilkabel. Placera Bolt intill favoritfåtöljen och få en stilren och funktionell läslampa med riktbart läshuvud så du enkelt kan justera ljusriktningen efter eget önskemål.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".  

Specifikationer

Diameter23 cm
Höjd1,52 m
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart/Vit

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.