Colton Golvläslampa Större

Colton Golvläslampa

Ny

3 599 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Colton Golvläslampa

Beskrivning

Colton golvlampa från Svenska Belid har ett industriellt uttryck. Lamphuvudet och armen är flexibel för den optimala belysningen. Colton finns i tre färger, välj mellan varmgrå, mattvit och mattsvart.

En GU10 ljuskälla ingår.

Specifikationer

Diameter12,2cm
Höjd126,1cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 10W
MaterialMetall
SockelGU10
EnergiklassA++-A

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.