Dex LED Golvläslampa Större

Dex LED Golvläslampa

Ny

2 799 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Dex LED Golvläslampa

Beskrivning

Dex golvlampa från Svenska Belid är en elegant och minimalisk armatur som passar perfekt som läslampa. Den är även dimbar då det sitter en liten vippbrytare på skärmen. Denna lampa finns i två färger, välj mellan oxidgrå eller silveroxid.

En GU5,3 LED-ljuskälla medföljer. 

Specifikationer

Bredd53,4cm
Höjd114,7cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)5W
MaterialMetall
DimbarJa
SockelGU5,3
StrömbrytareDimmer på lampa
EnergiklassA++-A

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.