Sway Golvläslampa Större

Sway Golvläslampa

Ny

1 799 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Sway golvlampa från Svenska Belid är en elegant och sofistikerad armatur som passar perfekt som läslampa. Armaturen är idealisk för ett vardagsrum, sovrum eller kontor. Armen och huvudet är höj-och sänkbart och brytaren sitter på sladden. Denna lampa finns i två färger, välj mellan mattsvart eller mattvit.

Ljuskälla medföljer ej, finns att köpa till under "Köp Till".

Specifikationer

Höjd148cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.