Magnum 2.0 Golvläslampa LED Större

Magnum 2.0 Golvläslampa LED

Ny

3 199 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Magnum 2.0 Golvläslampa LED

Beskrivning

Magnum 2.0 golvlampa från Svenska Belid har fått sin inspiration från maskin- och motordelar, med dess råa synliga konstruktioner. Magnum passar utmärkt jämte en soffa eller en fåtölj. Lamphuvudet och armen kan justeras efter behov och brytaren sitter på sladden. Denna lampa finns i två färger, välj mellan oxid eller oxidgrå.

Lampan har en GU10 LED-ljuskälla, som ingår.   

Specifikationer

Höjd121,1-143,5cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 8W
MaterialMetall
DimbarJa
SockelGU10
Färgtemperatur (Kelvin)2700K
Ljusflöde (Lumen)500 lm
Spänning (Volt)230V AC
Spridningsvinkel (Grader)35°

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.