Magnum 2.0 Golvlampa Vit Större

Magnum 2.0 Golvlampa Vit

20-376

Ny

2 949 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Magnum 2.0 golvlampa är designad av Joakim Fihn för svenska varumärket Belid. Dess industriella design är inspirerad av gamla maskin- och motordelar. Den råa designen kombinerat med den vackra finishen gör denna golvlampa till en funktionell och stilren inredningsdetalj i ditt hem! 

Denna modell i vit metall har en matt finish med struktur och detaljer i krom. Läsarmen är både höj- och sänkbar samt vinklingsbar så att du kan välja hur nära du önskar ha lamphuvudet. Lamphuvudet, i sin tur, är riktbart - allt för att du ska få det optimala läsljuset! Magnum 2.0 golvlampa har verkligen allt du kan önska av en modern golvlampa. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på sladden. 

Denna golvlampa levereras komplett till dig med en GU10 ljuskälla i LED med en ljusstryka på 440 lumen och som förbrukar 6,5W. Då ljuskällan är i LED utsöndrar den ingen värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. 

Specifikationer

Höjd1,44 m
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 8W
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelGU10
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färgkategori (Sök)Vit

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.