Joker Golvlampa Vit Större

Joker Golvlampa Vit

20-375

Ny

1 049 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina golvlampan Joker, från välkända Belid, är en funktionell golvlampa med retro-inspirerad design. En tidlös golvlampa som fungerar perfekt som läslampa intill sängen, vid favoritfåtöljen eller som arbetslampa intill skrivbordet. 

Joker är gjord av metall med en härlig, blankvit finish och detaljer i krom. Den lilla armen är höj- och sänkbar och lamphuvudet är riktbart både uppåt och nedåt, samt i sidled. Allt för att du ska få ett riktigt bra ljus där du behöver det som mest! Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på sladden. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Höjd1,2 m
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
AnslutningSladd & stickkontakt
Färgkategori (Sök)Vit

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.