Joker Golvläslampa Större

Joker Golvläslampa

20-375

Ny

1 049 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Vanliga frågor

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Joker Golvläslampa

Beskrivning

Joker golvlampa från Svenska Belid är en klassisk retro-inspirerad design i färgen blankvit. Armen och huvudet kan justeras efter behov och är idealisk jämte en soffa eller en fåtölj. Brytaren sitter på sladden.

En E27 ljuskälla ingår.

Specifikationer

Höjd120cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
ProduktfärgBlankvit
MaterialMetall
SockelE27
EnergiklassA++-E

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.