Frank 2.0 Golvlampa Grå Större

Frank 2.0 Golvlampa Grå

20-374

Ny

3 899 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Funktionella golvlampan Frank 2.0 från välkända Belid, har funktioner som en bra, klassisk golvlampa fast med en modern design. Denna modell av Frank 2.0 är har en varmgrå finish med detaljer, som fot och arm, i mässing. En tidlös kombination! 

Den långa armen är höj- och sänkbar och lamphuvudet är både riktbart uppåt och nedåt samt vinklingsbart i sidled. Allt för att du ska få det optimala läsljuset. Frank golvlampa har en självklar plats intill favoritfåtöljen eller som läslampa intill sängen och med sin höga kvalitet och tidlösa design blir det en golvlampa du har glädje av i många år framöver! 

Denna golvlampa levereras komplett till dig med en ljuskälla i LED med GU5,3-sockel. Denna ljuskälla har en ljusstyrka på 310 lumen och förbrukar 3W. Ljusstyrkan justerar du enkelt efter eget önskemål med vippbrytaren som är placerad på lamphuvudet. Vippa den en gång för att tända och släcka och håll inne brytaren för att reglera ljusstyrkan. Då detta är en ljuskälla i LED utsöndrar den inte värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Med sin spridningsvinkel på 40° får du ett smalt, riktat ljus som är perfekt när du ska läsa. 

Specifikationer

Höjd1,33 m
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 5W
ProduktfärgGrå
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
DimbarJa
SockelGU5,3
StrömbrytareDimmer på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färgkategori (Sök)Grå

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.