Läza Golvlampa Dubbel Större

Läza Golvlampa Dubbel

Ny

1 195 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Serien Läza från Cottex innehåller lampor i snygg design och riktigt bra prisklass. Med sin höga finish blir de ett sobert och vackert inslag i alla hem! Alla lampor i serien finns i vitt med detaljer i krom eller i svart med detaljer i mässing.

Läza golvlampa dubbel har riktbarta lamphuvud på flexarm så att du enkelt kan justera ljusriktningen efter eget önskemål. Denna golvlampa gör sig utmärkt som läslampa mellan två riktigt sköna fåtöljer! 

Ljuskällor säljes separat, till denna golvlampa behöver du två stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Ska du använda golvlampan som läslampa rekommenderar vi ljuskällor i form av Spotlights med riktat ljus för att få det optimala läsljuset!  Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter12 cm (skärm)
Höjd1,32 m
Djup26 cm (fot)
Garanti2 år
Effekt (Watt)2xMax 40W
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningSladd & stickkontakt

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.