Läza Golvlampa 1L Större

Läza Golvlampa 1L

Ny

895 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Serien Läza från Cottex innehåller lampor i snygg design och riktigt bra prisklass. Med sin höga finish blir de ett sobert och vackert inslag i alla hem! Alla lampor i serien finns i vitt med detaljer i krom eller i svart med detaljer i mässing.

Läza golvlampa har riktbart lamphuvud så att du enkelt kan justera ljusriktningen efter eget önskemål. Denna golvlampa gör sig utmärkt som läslampa sidan om sängen eller intill favoritfåtöljen! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Ska du använda golvlampan som läslampa rekommenderar vi ljuskällor i form av Spotlights med riktat ljus för att få det optimala läsljuset!  Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter12 cm (skärm)
Höjd1,4 m
Djup24 cm (fot)
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
AnslutningSladd & stickkontakt

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.