Tribun Golvlampa Större

Tribun Golvlampa

18-271

Ny

1 729 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Vanliga frågor

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Tribun Golvlampa

Beskrivning

Tribun golvlampa ger en härlig känsla av skandinavien. Golvlampan blandar träkänsla med sandvit färg och hela lampan är tillverkad i metall och effekten av natur får du av materialet waterprint, som liknar trä till utseendet men i själva verket är metall. Höjden på denna golvlampan är 150cm och du tänder och släcker den via en switch på huvudet. Ljuskällan är en vanlig E14(som ej medföljer) och max 40W.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED för låg energiförbrukning, lång livslängd och ett snyggt resultat! Se under fliken "köp till" ovan.

Specifikationer

Diameter85cm
Höjd150cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd250 cm
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på lampa

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.