Yankton Bord/Golvlampa

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
18-872-B

1 665 kr

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Höj mysfaktorn på din uteplats med läckra Yankton från välkända By Rydéns. Yankton är anpassad för utomhusbruk och den klarar ur och skur, kan dock få en vacker patina efter långvarigt utomhusbruk.

Lampan är tillverkad av metall och har en klar kupa akryl som gör att lampan avger en riktigt mysig ljusbild. Välj om du vill ställa lampan direkt på marken, på ett bord eller låt den hänga i handtaget från ett träd eller på en krok.

Yankton bord/golvlampa finns i två fina färger, välj mellan grå eller svart.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Ljuslykta
rating 5 5 0.5
Snabb leverans, bra service. Återkommer gärna igen som kund hos er.

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Diameter (cm)
30 cm
Höjd (cm)
60 cm
Sladdlängd (m)
5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Ingen strömbrytare
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
5 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Akryl
Sockel
E27