Fingerkrok Hög 10P Grå 55mm
Fingerkrok Hög 10P Grå 55mm

Fingerkrok Hög 10P Grå 55mm

rating Inga omdömen
51-463

69 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

4-fingerkrok med hög hals som ger ett kort avstånd mellan stången och gardinens ovankant, vilket gör den lämplig att användas tillsammans med en gardinstång och ringar då gardinens ovankant hamnar strax under stången. Använd så många fingrar du vill för att skapa olika typer av veck och bredd på gardinen. Säljes som 10-pack.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Höjd (cm)
55 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Grå
Material
Metall
Ursprungsland
Kina